• VCA-certificatie
  • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
  • Klanten geven ons een 9.5

Ramen & kozijnen

Ramen en kozijnen laten vervangen? Ben jij op zoek naar een ervaren aannemer in Gelderland voor het vervangen, isoleren of onderhouden van jouw beglazing? Vraag om advies.

Advies nodig?

Maak de juiste keuze

Wij helpen je bij de keuze voor nieuwe ramen en kozijnen voor het onderhoud en de verbetering van jouw woning. Wij begeleiden in dit proces en zorgen dat je met een goed gevoel de juiste keuze maakt. Onze jarenlange ervaring in de bouwsector en netwerk zorgen ervoor dat wij jou kwaliteit en duurzaamheid kunnen bieden. Het verbeteren van jouw ramen & kozijnen omvat verschillende werkzaamheden. Zo kunnen wij jouw oude ramen en kozijnen vervangen voor nieuwe, energiezuinige exemplaren. Niet alleen voor een betere uitstraling van jouw woning, maar ook voor een betere comfort en isolatie.

Duurzame keuze

Wist je dat het vervangen van ramen en kozijnen ook kan bijdragen aan het verhogen van de waarde van jouw woning? Een goede isolatie zorgt namelijk voor een lagere energierekening en dat is een aantrekkelijk verkoopargument.

Michele Mirra
Michele Mirra
9 April 2024
Very good experience, they have renovated my apartment quickly and efficiently. The final result was a really nice project!
Reshma Pandohi
Reshma Pandohi
31 Maart 2024
Plecom heeft goed werk gedaan bij ons met plaatsing van een aanbouw, open haard en verbouwing van een tuinhuis. Zij werken netjes en is voortdurend goed overleg. Aan te raden!
Astrid Lakhai
Astrid Lakhai
1 Januari 2024
Aannemersbedijf Plecom heeft fantastisch werk afgeleverd bij de renovatie van mijn appartement. Het appartement werd superstrak gestukt , geverfd , afgetimmerd , elektra aangepast en spotjes geplaatst. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen bij iedereen met renovatie verbouwing plannen.
Savannah Sital
Savannah Sital
29 December 2023
Plecom VoF aannemersbedrijf Ik heb dit bedrijf aangenomen bij verbouwing aan ons huis . Zij hebben 2 badkamers en toiletten volledig gestript en verbouwd . Vloerverwarming door het heel huis geplaatst , getegeld en woonkamer gesplitst met een prachtig open keuken . Op het zolder is een dakkapel geplaatst waardoor het slaap ruimte groter oogt en deze netjes afgewerkt . Wij zijn heel tevreden met hun vakkundig werkwijze , zijn meedenkt en gaan ook professioneel te werk . Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan te raden.
Arun Pirthising
Arun Pirthising
19 December 2023
Vriendelijk, netjes, beleefd, denkt mee en komt afspraken na. Absolute aanrader!
Mateusz Majak
Mateusz Majak
19 December 2023
Enorm goede ervaring met Plecom totaal renovatie aannemers. Ik heb mijn hele huis laten verbouwen en er is vakwerk geleverd. Van isoleren het zolder, dakkapel plaatsen tot het verbouwen van een badkamer toilet en keuken. En het leggen en restaureren van een parketvloer. Alles ging netjes en werd met je meegedacht en de communicatie ging gemakkelijk. Echt goede ervaren en zeer aardige vakmensen!
Dirkje Jansen
Dirkje Jansen
14 December 2023
Wij zijn al jaren heel blij met de diensten van Plecom. Ze adviseren, zijn snel aanwezig als dat nodig is, en netjes en nauwkeurig in allerlei aannemerstaken. Ze hebben onze buitengevel volledig gestuct met structuur pleister, een lekkage aan het dak gerepareerd en een mooi badkamer meubel geplaatst. We bellen Plecom eigenlijk altijd als er iets. Super service, goede kwaliteit, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteit verhouding. super service goede kwaliteit en komt zijn afspraken na. Hele positieve ervaring. Aanrader!
Frank Kooijman
Frank Kooijman
13 December 2023
Prima ervaringen met de mensen van Plecom. In ons 19e eeuwse huis is het stucwerk (ook sierwerk), de verwarmingsinstallatie, het binnenschilderwerk en de elektra en veel houtwerk gerenoveerd en verbeterd. Nu enkele jaren na de werkzaamheden is alles nog steeds naar wens.

Veel keuze in profielen, merk en afwerking


Vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor het laten verbouwen of renoveren van jouw woning, winkel of bedrijfspand.

Prijsopgave aanvragen