• VCA-certificatie
  • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
  • Klanten geven ons een 9.5

Aannemer totaalrenovatie

Ben je op zoek naar een vakkundige aannemer voor totaalrenovatie van jouw woning, winkel, kantoor, dak, gevel, badkamer, keuken of vloer? Wij bieden een compleet aanbod aan diensten en adviseren je vanaf de eerste stap.

Voorbeelden totaalrenovatie in Gelderland


Totaalrenovatie appartement

Wil je jouw appartement volledig laten renoveren en volledig aanpassen naar jouw wensen en behoeften? Als ervaren aannemersbedrijf in Gelderland weten wij precies hoe we van jouw appartement (binnen jouw budget) een comfortabel en gemoderniseerde woning kunnen maken. Van het vernieuwen van de keuken en badkamer tot het vervangen van de vloeren, elektra en het renoveren van de wanden en plafonds, wij zijn het aannemersbedrijf voor de totaalrenovatie van jouw appartement.

Wij renoveren van boven tot beneden

Wil jij jouw huis of bedrijfspand compleet laten verbouwen? Wij zijn als ervaren aannemersbedrijf gespecialiseerd in het verbouwen van jouw oude woning of bedrijfspand en deze compleet te moderniseren naar jouw wensen.

Vrijblijvende prijsopgave

Harry Van Dam
Harry Van Dam
20 Mei 2024
De firma Plecom - Dhr Thomas Kocot - heeft bij mij de badkamer betegeld en losgelaten plavuizen in de woonkamer opnieuw gelegd. Dit is naar mijn volle tevredenheid en ruim binnen de afgesproken tijd gebeurd.
Michele Mirra
Michele Mirra
9 April 2024
Very good experience, they have renovated my apartment quickly and efficiently. The final result was a really nice project!
Reshma Pandohi
Reshma Pandohi
31 Maart 2024
Plecom heeft goed werk gedaan bij ons met plaatsing van een aanbouw, open haard en verbouwing van een tuinhuis. Zij werken netjes en is voortdurend goed overleg. Aan te raden!
Astrid Lakhai
Astrid Lakhai
1 Januari 2024
Aannemersbedijf Plecom heeft fantastisch werk afgeleverd bij de renovatie van mijn appartement. Het appartement werd superstrak gestukt , geverfd , afgetimmerd , elektra aangepast en spotjes geplaatst. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen bij iedereen met renovatie verbouwing plannen.
Savannah Sital
Savannah Sital
29 December 2023
Plecom VoF aannemersbedrijf Ik heb dit bedrijf aangenomen bij verbouwing aan ons huis . Zij hebben 2 badkamers en toiletten volledig gestript en verbouwd . Vloerverwarming door het heel huis geplaatst , getegeld en woonkamer gesplitst met een prachtig open keuken . Op het zolder is een dakkapel geplaatst waardoor het slaap ruimte groter oogt en deze netjes afgewerkt . Wij zijn heel tevreden met hun vakkundig werkwijze , zijn meedenkt en gaan ook professioneel te werk . Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan te raden.
Arun Pirthising
Arun Pirthising
19 December 2023
Vriendelijk, netjes, beleefd, denkt mee en komt afspraken na. Absolute aanrader!
Mateusz Majak
Mateusz Majak
19 December 2023
Enorm goede ervaring met Plecom totaal renovatie aannemers. Ik heb mijn hele huis laten verbouwen en er is vakwerk geleverd. Van isoleren het zolder, dakkapel plaatsen tot het verbouwen van een badkamer toilet en keuken. En het leggen en restaureren van een parketvloer. Alles ging netjes en werd met je meegedacht en de communicatie ging gemakkelijk. Echt goede ervaren en zeer aardige vakmensen!
Dirkje Jansen
Dirkje Jansen
14 December 2023
Wij zijn al jaren heel blij met de diensten van Plecom. Ze adviseren, zijn snel aanwezig als dat nodig is, en netjes en nauwkeurig in allerlei aannemerstaken. Ze hebben onze buitengevel volledig gestuct met structuur pleister, een lekkage aan het dak gerepareerd en een mooi badkamer meubel geplaatst. We bellen Plecom eigenlijk altijd als er iets. Super service, goede kwaliteit, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteit verhouding. super service goede kwaliteit en komt zijn afspraken na. Hele positieve ervaring. Aanrader!
Frank Kooijman
Frank Kooijman
13 December 2023
Prima ervaringen met de mensen van Plecom. In ons 19e eeuwse huis is het stucwerk (ook sierwerk), de verwarmingsinstallatie, het binnenschilderwerk en de elektra en veel houtwerk gerenoveerd en verbeterd. Nu enkele jaren na de werkzaamheden is alles nog steeds naar wens.

Totaalrenovatie woning

Een woning dat volledig aansluit bij jouw wensen en levensstijl, dat is wat wij voor ogen hebben bij een totaalrenovatie van jouw huis. Samen met ons bouwteam van specialisten kijken we naar de mogelijkheden om jouw huis te vernieuwen en op te knappen. Wil je jouw woning laten renoveren, uitbreiden, elektra, leidingen verleggen en verduurzamen? Wij voorzien bij het volledig renoveren van jouw huis. Van de badkamer en keuken of het plaatsen van nieuwe kozijnen en beglazing, wij hebben 25+ jaar ervaring in het transformeren van jouw woning naar een droomhuis.

Totaalrenovatie kantoor/bedrijfspand

Als ondernemer wil je natuurlijk dat jouw kantoor of bedrijfspand een professionele en representatieve uitstraling heeft. Als gespecialiseerd aannemersbedrijf nemen wij de totaalrenovatie van jouw kantoor of bedrijfspand graag uit handen. Met een groot netwerk aan vakmannen en leveranciers en met oog voor detail en kwaliteit zorgen wij ervoor dat jouw kantoor of bedrijfspand weer voldoet aan alle moderne eisen en een plek wordt waar je jouw onderneming optimaal kunt runnen.

Vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor het laten verbouwen of renoveren van jouw woning, winkel of bedrijfspand.

Prijsopgave aanvragen