• VCA-certificatie
  • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
  • Klanten geven ons een 9.5

Gevelbekleding laten plaatsen

Gevelbekleding is een belangrijk onderdeel van elk bouwproject. Niet alleen geeft het aan jouw gebouw een esthetische uitstraling, maar het biedt ook bescherming tegen weer, wind en andere invloeden van buitenaf. Als ervaren aannemersbedrijf in de regio Gelderland zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende type gevelbekleding. Wij doet dit voornamelijk voor grote bouw- en aannemersbedrijven.

Gevelbekleding

Aannemer voor het laten plaatsen van hoogwaardige gevelbekleding. Gevelbekleding voornamelijk voor appartementen, kantoor- en winkelpanden. Gevelbekleding van verschillende materialen zoals hout of kunststof en verticaal of horizontaal gemonteerd. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie of offerte op maat.

Kies voor hoogwaardige materialen

Onze ervaren team aan vakmensen staan klaar om jouw gevel te voorzien van de juiste uitstraling. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herstelwerkzaamheden, wij weten als geen ander wat er nodig is om het project tot in de puntjes te verzorgen. Wij werken met hoogwaardige en duurzame materialen in combinatie met grootschalige inkoop en veel projecten bieden wij gevelbekleding voor een aantrekkelijke prijs.

Aannemer voor gevelbekleding

Als aannemersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in grote projecten en voor het plaatsen van hoogwaardige en duurzame gevelbekleding.

Vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Harry Van Dam
Harry Van Dam
20 Mei 2024
De firma Plecom - Dhr Thomas Kocot - heeft bij mij de badkamer betegeld en losgelaten plavuizen in de woonkamer opnieuw gelegd. Dit is naar mijn volle tevredenheid en ruim binnen de afgesproken tijd gebeurd.
Michele Mirra
Michele Mirra
9 April 2024
Very good experience, they have renovated my apartment quickly and efficiently. The final result was a really nice project!
Reshma Pandohi
Reshma Pandohi
31 Maart 2024
Plecom heeft goed werk gedaan bij ons met plaatsing van een aanbouw, open haard en verbouwing van een tuinhuis. Zij werken netjes en is voortdurend goed overleg. Aan te raden!
Astrid Lakhai
Astrid Lakhai
1 Januari 2024
Aannemersbedijf Plecom heeft fantastisch werk afgeleverd bij de renovatie van mijn appartement. Het appartement werd superstrak gestukt , geverfd , afgetimmerd , elektra aangepast en spotjes geplaatst. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen bij iedereen met renovatie verbouwing plannen.
Savannah Sital
Savannah Sital
29 December 2023
Plecom VoF aannemersbedrijf Ik heb dit bedrijf aangenomen bij verbouwing aan ons huis . Zij hebben 2 badkamers en toiletten volledig gestript en verbouwd . Vloerverwarming door het heel huis geplaatst , getegeld en woonkamer gesplitst met een prachtig open keuken . Op het zolder is een dakkapel geplaatst waardoor het slaap ruimte groter oogt en deze netjes afgewerkt . Wij zijn heel tevreden met hun vakkundig werkwijze , zijn meedenkt en gaan ook professioneel te werk . Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan te raden.
Arun Pirthising
Arun Pirthising
19 December 2023
Vriendelijk, netjes, beleefd, denkt mee en komt afspraken na. Absolute aanrader!
Mateusz Majak
Mateusz Majak
19 December 2023
Enorm goede ervaring met Plecom totaal renovatie aannemers. Ik heb mijn hele huis laten verbouwen en er is vakwerk geleverd. Van isoleren het zolder, dakkapel plaatsen tot het verbouwen van een badkamer toilet en keuken. En het leggen en restaureren van een parketvloer. Alles ging netjes en werd met je meegedacht en de communicatie ging gemakkelijk. Echt goede ervaren en zeer aardige vakmensen!
Dirkje Jansen
Dirkje Jansen
14 December 2023
Wij zijn al jaren heel blij met de diensten van Plecom. Ze adviseren, zijn snel aanwezig als dat nodig is, en netjes en nauwkeurig in allerlei aannemerstaken. Ze hebben onze buitengevel volledig gestuct met structuur pleister, een lekkage aan het dak gerepareerd en een mooi badkamer meubel geplaatst. We bellen Plecom eigenlijk altijd als er iets. Super service, goede kwaliteit, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteit verhouding. super service goede kwaliteit en komt zijn afspraken na. Hele positieve ervaring. Aanrader!
Frank Kooijman
Frank Kooijman
13 December 2023
Prima ervaringen met de mensen van Plecom. In ons 19e eeuwse huis is het stucwerk (ook sierwerk), de verwarmingsinstallatie, het binnenschilderwerk en de elektra en veel houtwerk gerenoveerd en verbeterd. Nu enkele jaren na de werkzaamheden is alles nog steeds naar wens.

Recente projecten