• VCA-certificatie
  • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
  • Klanten geven ons een 9.5

Veelgestelde vragen

Als aannemersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in totaalrenovaties van zowel woningen, appartementen, winkels en kantoorpanden. Maar ook voor de verbouwing van jouw keuken, badkamer of renovatie van jouw dak of kozijnen mag je ons bellen voor advies. Wij denken graag vrijblijvend mee in jouw situatie en bieden een scherpe offerte.

Wij werken voor zowel particulieren, interieurarchitecten als zakelijke opdrachtgevers.

Dankzij onze ruime capaciteit en ervaren team van professionals kunnen wij vaak al binnen enkele weken aan de slag met een nieuw project. Het is ook een beetje afhankelijk van de levertijd van de materialen of benodigde vergunningen.

Wij zijn gevestigd in Doetinchem en richten ons voornamelijk op de regio Gelderland, maar ook voor projecten in andere regio’s kunnen wij ingeschakeld worden.

De duur van een totaalrenovatie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en eventuele onvoorziene omstandigheden. Wij kunnen dit in overleg met onze opdrachtgevers bepalen en een realistische tijdsplanning opstellen.

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in totaalrenovaties en hebben wij hier veel kennis en expertise in opgebouwd.

De grootte van een vergunningsvrije uitbouw kan per gemeente verschillen, maar gemiddeld mag deze tot 4 meter diep en 3 meter hoog zijn.

Voor een uitbouw aan de voor- of zijkant van jouw woning is meestal een vergunning nodig, wil je uitbouwen aan de achterkant van jouw huis dan is dit vaak vergunningsvrij. Het is verstandig om dit voor de zekerheid te controleren via de vergunningcheck van jouw gemeente.

De kosten voor een uitbouw zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaalgebruik en het meerwerk tijdens de afbouw. Om een scherpe offerte en prijsopgave te kunnen geven, plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek op locatie. Zo weet je vooraf precies wat de verbouwing gaat kosten.

Ja, zeker. Bij een uitbouw met bakstenen matchen we de stenen vooraf zodat je geen kleurverschil ziet. Dit kan doordat wij kunnen achterhalen welke stenen en leverancier er gebruikt is bij de bouw van jouw woning. Bij een uitbouw met steen, kiezen wij dezelfde materialen en kleuren als jouw woning.

De duur van het bouwproces is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de uitbouw en eventuele complicaties. Gemiddeld duurt het bouwproces 5 tot 6 weken.

Bij een uitbouw aan de achterkant van jouw woning is overleg met de buren niet nodig. Bij een uitbouw aan de voor- of zijkant is overleg vaak wel nodig en kan het nodig zijn om een akkoord te krijgen van de buren voordat de vergunning wordt verleend.

Recente verbouwingen in Gelderland


Vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor het laten verbouwen of renoveren van jouw woning, winkel of bedrijfspand.

Prijsopgave aanvragen