• VCA-certificatie
  • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
  • Klanten geven ons een 9.5

Tijd voor een nieuwe badkamer?

Wij helpen je bij het volledig renoveren van jouw badkamer. Als aannemersbedrijf begeleiden en realiseren wij tijdens het totale renovatieproces van kleine en grote badkamers. Of je nu graag jouw badkamer wilt vernieuwen en moderniseren. Of wanneer je de ruimte en het leidingwerk wilt laten verleggen. Wij helpen bij het maken en uitdenken van jouw badkamer ontwerp, begeleiden bij de materiaalkeuze, regelen het tegelwerk en bieden een complete dienstverlening voor het verbouwen, installeren en afwerken van jouw nieuwe badkamer. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in alles wat nodig is om jouw oude badkamer in een luxe, nieuwe moderne badkamer te veranderen.

Totaalrenovatie badkamer

Wil jij jouw oude badkamer volledig laten renoveren? Kies voor Plecom aannemersbedrijf in Doetinchem.

  • Ervaren vakmensen, tegelzetters en installateurs
  • Begeleiding en advies, materiaalkeuze en inkoop
  • Van conceptontwerp tot installatie, alles bij één partij
  • Goede beoordelingen en mooie referentie projecten
Bekijk recente projecten

Nieuwe badkamer laten plaatsen

Wij verbouwen wekelijks oude badkamers om tot nieuwe, moderne en luxe badkamers naar de wens van onze opdrachtgevers. Ook realiseren wij veel badkamers in nieuwbouwwoningen. Van het aanleggen van het leidingwerk tot aan het afkitten en afwerken van jouw nieuwe badkamer.

Badkamer laten renoveren?

Badkamer verbouwen

Wanneer je hebt gekozen voor een complete renovatie van jouw badkamer en toilet wil je dit het liefst bij één partij uitbesteden die een hoge kwaliteit kan en service kan bieden voor een betaalbare oplossing. Als aannemersbedrijf helpen wij je bij de juiste materialen te selecteren, de beste vakmensen op de juiste plaats te hebben en de kosten zo laag en efficiënt mogelijk te houden.

Offerte opvragen

Vakkundige installatie en montage van jouw badkamer en toilet. Van ontwerp, leidingwerk tot tegelwerk en afwerking.

Enkele referenties