• VCA-certificatie
  • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
  • Klanten geven ons een 9.5

Plecom Aannemersbedrijf met 25+ jaar ervaring

Ben je op zoek naar een ervaren aannemer in Gelderland? Dan kun je ons bellen! Als aannemersbedrijf hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in totaalrenovaties en zijn wij VCA-gecertificeerd. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen, renoveren en afwerken van woningen, winkels en kantoren in de regio Gelderland. Met Plecom kies je voor een betrokken en vakkundige aannemer voor jouw project. Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en zetten ons altijd 100% in voor een mooi eindresultaat. Wij denken graag met je mee en adviseren en ondersteunen je bij het project tijdens het renovatieproces. Ons doel is om jouw verbouwing tot een succes te maken, binnen een vooraf gesteld budget en planning.

Waarom kiezen voor Plecom?

Als specialist in totaalrenovaties bieden wij een compleet pakket aan diensten. Denk hierbij aan nieuwbouwprojecten, maar ook aan onderhoudswerkzaamheden in en om jouw huis of bedrijf. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en hebben een groot netwerk. Zo kun je bij ons terecht voor advies, verbouwingen, constructie, installatiewerk, stucwerk, schilderwerk, timmerwerk en afwerking.

Van advies tot oplevering

Bij Plecom werken wij transparant en direct met korte lijntjes. We starten altijd met een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en eisen inventariseren. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op, waarin we alle details en kosten op een rijtje zetten. Pas als dit plan door jou is goedgekeurd, gaan we aan de slag. Tijdens het renovatieproces houden we regelmatig overleg om alles goed af te stemmen. Zo sta je nooit voor verrassingen en ben jij verzekerd van een professionele uitvoering.

Recente projecten


Onze klanten aan het woord

Werkgebied Gelderland

Als aannemer in Gelderland werken wij voornamelijk aan projecten in deze regio. Hierdoor zijn wij bekend met de lokale wet- en regelgeving en hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dit stelt ons in staat om snel te schakelen en de beste materialen en vakmensen in te zetten voor jouw project.

Vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor het laten verbouwen of renoveren van jouw woning, winkel of bedrijfspand.

Prijsopgave aanvragen