• VCA-certificatie
  • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
  • Klanten geven ons een 9.5

Herstel & reparatie

Van een grondige inspectie tot een concreet renovatieplan, wij verwerken jouw wensen en houden rekening met vergunningen en regelgeving. Bij ieder project streven we naar een duurzame oplossing. Of het nu gaat om kleine of grote herstel- en reparatiewerkzaamheden, Plecom staat klaar voor jouw project.

Aannemersbedrijf Gelderland

15+ jaar ervaring

Niet alleen voor grote projecten met verschillende onderdelen. Ook gewoon voor het vervangen van kapotte dakpannen tot het herstellen van een lekkage of beschadigd stucwerk. Ons team van vakmensen zorgt voor een oplossing die aan al jouw wensen en budget voldoet. Wij werken uitsluitend met goede kwaliteit materialen en brengen jouw woning of bedrijfspand weer in top staat.

Je mag van ons een efficiƫnte planning en coƶrdinatie van alle werkzaamheden verwachten, zodat jij zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens de renovatie. Als aannemersbedrijf zijn transparantie en communicatie betreft de voortgang de grootste uitdaging. Hier zijn wij ons van bewust en nemen jou als opdrachtgever zo goed als mogelijk mee in het hele traject.

Wij zijn transparant in onze prijzen en zorgen wij voor een duidelijke offerte, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Kortom, voor al jouw herstel- en reparatiewerkzaamheden in Gelderland is Plecom jouw aannemersbedrijf. Na een totaalrenovatie zorgen wij ervoor dat jij weer kunt genieten van een prachtig gerenoveerde woning, winkel of kantoor.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking of een offerte op maat.

Jouw project bespreken?

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact op om jouw verbouwing of project te bespreken.

Vrijblijvend advies?

Michele Mirra
Michele Mirra
9 April 2024
Very good experience, they have renovated my apartment quickly and efficiently. The final result was a really nice project!
Reshma Pandohi
Reshma Pandohi
31 Maart 2024
Plecom heeft goed werk gedaan bij ons met plaatsing van een aanbouw, open haard en verbouwing van een tuinhuis. Zij werken netjes en is voortdurend goed overleg. Aan te raden!
Astrid Lakhai
Astrid Lakhai
1 Januari 2024
Aannemersbedijf Plecom heeft fantastisch werk afgeleverd bij de renovatie van mijn appartement. Het appartement werd superstrak gestukt , geverfd , afgetimmerd , elektra aangepast en spotjes geplaatst. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen bij iedereen met renovatie verbouwing plannen.
Savannah Sital
Savannah Sital
29 December 2023
Plecom VoF aannemersbedrijf Ik heb dit bedrijf aangenomen bij verbouwing aan ons huis . Zij hebben 2 badkamers en toiletten volledig gestript en verbouwd . Vloerverwarming door het heel huis geplaatst , getegeld en woonkamer gesplitst met een prachtig open keuken . Op het zolder is een dakkapel geplaatst waardoor het slaap ruimte groter oogt en deze netjes afgewerkt . Wij zijn heel tevreden met hun vakkundig werkwijze , zijn meedenkt en gaan ook professioneel te werk . Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan te raden.
Arun Pirthising
Arun Pirthising
19 December 2023
Vriendelijk, netjes, beleefd, denkt mee en komt afspraken na. Absolute aanrader!
Mateusz Majak
Mateusz Majak
19 December 2023
Enorm goede ervaring met Plecom totaal renovatie aannemers. Ik heb mijn hele huis laten verbouwen en er is vakwerk geleverd. Van isoleren het zolder, dakkapel plaatsen tot het verbouwen van een badkamer toilet en keuken. En het leggen en restaureren van een parketvloer. Alles ging netjes en werd met je meegedacht en de communicatie ging gemakkelijk. Echt goede ervaren en zeer aardige vakmensen!
Dirkje Jansen
Dirkje Jansen
14 December 2023
Wij zijn al jaren heel blij met de diensten van Plecom. Ze adviseren, zijn snel aanwezig als dat nodig is, en netjes en nauwkeurig in allerlei aannemerstaken. Ze hebben onze buitengevel volledig gestuct met structuur pleister, een lekkage aan het dak gerepareerd en een mooi badkamer meubel geplaatst. We bellen Plecom eigenlijk altijd als er iets. Super service, goede kwaliteit, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteit verhouding. super service goede kwaliteit en komt zijn afspraken na. Hele positieve ervaring. Aanrader!
Frank Kooijman
Frank Kooijman
13 December 2023
Prima ervaringen met de mensen van Plecom. In ons 19e eeuwse huis is het stucwerk (ook sierwerk), de verwarmingsinstallatie, het binnenschilderwerk en de elektra en veel houtwerk gerenoveerd en verbeterd. Nu enkele jaren na de werkzaamheden is alles nog steeds naar wens.

Herstel & reparatie

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en gespecialiseerde aannemer in Gelderland die jouw woning of bedrijfspand kan herstellen en repareren? Plecom is een ervaren aannemer, gespecialiseerd in totaalrenovaties, met passie voor ons vak en persoonlijke en betrokken aanpak helpen wij onze opdrachtgevers bij het verwezenlijken van hun plannen. Wij begrijpen dat het herstellen en repareren van je woning of bedrijfspand een ingrijpende gebeurtenis kan zijn. Daarom nemen wij graag al het werk uit handen, geen zorgen maar een zorgvuldige en vakkundige totaalrenovatie.

Vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor het laten verbouwen of renoveren van jouw woning, winkel of bedrijfspand.

Prijsopgave aanvragen