• VCA-certificatie
  • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
  • Klanten geven ons een 9.5

Herstel & reparatie

Van een grondige inspectie tot een concreet renovatieplan, wij verwerken jouw wensen en houden rekening met vergunningen en regelgeving. Bij ieder project streven we naar een duurzame oplossing. Of het nu gaat om kleine of grote herstel- en reparatiewerkzaamheden, Plecom staat klaar voor jouw project.

Aannemersbedrijf Gelderland

15+ jaar ervaring

Niet alleen voor grote projecten met verschillende onderdelen. Ook gewoon voor het vervangen van kapotte dakpannen tot het herstellen van een lekkage of beschadigd stucwerk. Ons team van vakmensen zorgt voor een oplossing die aan al jouw wensen en budget voldoet. Wij werken uitsluitend met goede kwaliteit materialen en brengen jouw woning of bedrijfspand weer in top staat.

Je mag van ons een efficiƫnte planning en coƶrdinatie van alle werkzaamheden verwachten, zodat jij zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens de renovatie. Als aannemersbedrijf zijn transparantie en communicatie betreft de voortgang de grootste uitdaging. Hier zijn wij ons van bewust en nemen jou als opdrachtgever zo goed als mogelijk mee in het hele traject.

Wij zijn transparant in onze prijzen en zorgen wij voor een duidelijke offerte, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Kortom, voor al jouw herstel- en reparatiewerkzaamheden in Gelderland is Plecom jouw aannemersbedrijf. Na een totaalrenovatie zorgen wij ervoor dat jij weer kunt genieten van een prachtig gerenoveerde woning, winkel of kantoor.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking of een offerte op maat.

Jouw project bespreken?

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact op om jouw verbouwing of project te bespreken.

Vrijblijvend advies?

Herstel & reparatie

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en gespecialiseerde aannemer in Gelderland die jouw woning of bedrijfspand kan herstellen en repareren? Plecom is een ervaren aannemer, gespecialiseerd in totaalrenovaties, met passie voor ons vak en persoonlijke en betrokken aanpak helpen wij onze opdrachtgevers bij het verwezenlijken van hun plannen. Wij begrijpen dat het herstellen en repareren van je woning of bedrijfspand een ingrijpende gebeurtenis kan zijn. Daarom nemen wij graag al het werk uit handen, geen zorgen maar een zorgvuldige en vakkundige totaalrenovatie.

Vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor het laten verbouwen of renoveren van jouw woning, winkel of bedrijfspand.

Prijsopgave aanvragen