• VCA-certificatie
  • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
  • Klanten geven ons een 9.5

Nieuwbouw en verbouwing van jouw winkel of kantoor

Een belangrijke activiteit van Plecom aannemersbedrijf is het bouwen van nieuwe winkel- en kantoorpanden. Dit omvat het gehele proces, vanaf de planning en het ontwerp tot aan de daadwerkelijke bouw en oplevering van het pand. Hierbij werken wij samen met opdrachtgever en ons netwerk aan professionele vakmensen. Plecom zorgt dat er goed wordt samengewerkt met de betrokken partijen, zoals architecten en bouwvakkers. Onze taak is om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan de specificaties en eisen van onze opdrachtgever.

Winkel of kantoor laten verbouwen

Het verbouwen van een winkel of kantoorpand kost tijd, je winkel of werkplek is daardoor tijdelijk niet bereikbaar en dat kost geld. Wij weten als aannemersbedrijf dat een strakke planning en snel proces extra prioriteit heeft bij het verbouwen van een winkel of kantoor. Daarom zorgen wij voor duidelijke communicatie en werken met een vast team aan het project. Ook denken wij graag mee over duurzame oplossingen en materialen, zodat het vernieuwde kantoor een moderne en milieubewuste uitstraling krijgt.

Wij hebben 25+ jaar ervaring in het verbouwen van kantoor- en winkelpanden en nemen graag de verantwoordelijkheid om het bouwproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Recente projecten


Onderhoud of verbouwing bespreken?

Ontvang een offerte op maat na een kennismaking op locatie. Ik denk graag vrijblijvend met je mee.

Bel/WhatsApp

Ma t/m vr: 9:00 - 18:00

06 11 482 534

E-mail

Ma t/m vr: 9:00 - 18:00

info@plecom.nl

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor het laten verbouwen of renoveren van jouw woning, winkel of bedrijfspand.

Prijsopgave aanvragen