• VCA-certificatie
  • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
  • Klanten geven ons een 9.5

Contact opnemen

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of stuur een mail.

Contactformulier

Plecom Aannemersbedrijf

Adres

Zaagmolenpad 22 – 11
7008 AJ Doetinchem

Direct contact

Tel: +31 611482534
Mail: info@plecom.nl

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
07.00 – 17.00

Vanuit Doetinchem

Vanuit onze werkplaats en kantoor in Doetinchem helpen we met jouw totaalrenovatie. Heb je vragen over onze diensten? Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar via 06 11 482 534 of mail naar info@plecom.nl.

Op maandag t/m vrijdag tussen 7:00 en 17:00 uur

Stel een vraag

Heb je een vraag, idee of wil je een offerte ontvangen? Gebruik onderstaand formulier, wij zijn ook via Whatsapp makkelijk en snel bereikbaar.

Veelgestelde vragen

Wij werken voor zowel particulieren, interieurarchitecten als zakelijke opdrachtgevers.

Dankzij onze ruime capaciteit en ervaren team van professionals kunnen wij vaak al binnen enkele weken aan de slag met een nieuw project. Het is ook een beetje afhankelijk van de levertijd van de materialen of benodigde vergunningen.

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in totaalrenovaties en hebben wij hier veel kennis en expertise in opgebouwd.

Wij zijn gevestigd in Doetinchem en richten ons voornamelijk op de regio Gelderland, maar ook voor projecten in andere regio's kunnen wij ingeschakeld worden.

Als aannemersbedrijf zijn wij voornamelijk gericht op totaalrenovaties van zowel woningen als winkels en kantoren. Maar ook voor kleine ingrepen en verbouwingen mag je ons bellen voor advies.

De duur van een totaalrenovatie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en eventuele onvoorziene omstandigheden. Wij kunnen dit in overleg met onze opdrachtgevers bepalen en een realistische tijdsplanning opstellen.