• VCA-certificatie
  • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
  • Klanten geven ons een 9.5

Kleine verbouwing laten uitvoeren

Ook kunnen wij voorzien bij kleine verbouwingen, ben je op zoek naar een aannemersbedrijf dat met je meedenkt? Één aanspreekpunt en snelle communicatie? Laten we kennismaken.

Advies en ontwerp

Wij adviseren, begeleiden en realiseren particulieren van ontwerp tot realisatie bij kleine verbouwingen. Wij helpen bij het bepalen van de haalbaarheid van het project, maken een duidelijk plan van aanpak en werken een compleet ontwerp uit, waar je direct mee aan de gang kunt.

Aannemersbedrijf nodig voor een kleine verbouwing?

Ben je op zoek naar een betrokken aannemersbedrijf in Gelderland voor een kleine verbouwing aan jouw woning?

Vergunningen en regelgeving

Plecom aannemersbedrijf helpt jou bij het aanvragen van de benodigde vergunningen en het voldoen aan alle regelgeving en bouwvoorschriften. Dit is vooral belangrijk bij grotere of ingrijpende verbouwingen. Is er een vergunningsaanvraag nodig, dan valt dit niet meer onder kleine verbouwingen.

Afwerking en interieur

Na de verbouwing kunnen wij als aannemersbedrijf ook zorgen voor de afwerking, zoals stucwerk, schilderen, tegelen en het plaatsen van keuken of badkamer. Veel van onze opdrachtgevers vinden het fijn dat wij ontzorgen vanaf het allereerste begin bij het maken van een plan en uitzoeken van de benodigde materialen tot aan het afwerken en opleveren. Één aanspreekpunt en dezelfde kwaliteit voor jouw hele project.

Vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor het laten verbouwen of renoveren van jouw woning, winkel of bedrijfspand.

Prijsopgave aanvragen