• VCA-certificatie
  • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
  • Klanten geven ons een 9.5

Keuken verbouwing

Wij werken als aannemer voornamelijk aan projecten in Gelderland. Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector staan wij voor je klaar bij het renoveren van jouw keuken. Met ervaring en hoge niveau van service. Gaan wij vakkundig te werk en gebruiken alleen topkwaliteit materialen en werken met gecertificeerde vakmensen. Op korte termijn kunnen wij jouw keuken volledig renoveren volgens alle bouwvoorschriften. Dus ben jij opzoek naar een aannemer voor het realiseren van jouw droomkeuken? Laten we kennismaken en jouw wensen en het proces hoe de werkzaamheden zullen verlopen bespreken. Wij laten je graag de voordelen zien van een aannemer die de complete renovatie verzorgd en welke investering hiervoor nodig is.

Keuken renoveren

Direct contact, één aanspreekpunt. Voordeel van alles bij één aannemer.

Recente keukens

Complete keukenverbouwingen

Laat je keuken renoveren en verbouwen. Wij gebruiken alleen de beste materialen en vakkundigen voor een geslaagde keukenrenovatie die soepel verloopt met als resultaat een droomkeuken.

Vrijblijvende prijsopgave

Keukenontwerp tot realisatie van de verlichting in de kastjes

Vaste prijsopgave vooraf

Geen verassingen, zowel de investering als de aanpak zijn vooraf duidelijk besproken.

Top resultaat

Onze keuken specialisten begeleiden en ondersteunen bij het uittekenen, verbouwen tot het plaatsen en afwerken van jouw keuken.

Ruime capaciteit

Wij hebben een flexibel en groot netwerk en team van specialisten voor jouw keukenverbouwing. Hierdoor kunnen wij vaak op korte termijn al aan de slag.

Recente keukenrenovaties


Veelgestelde vragen over keuken totaalrenovatie

Dankzij onze ruime capaciteit en ervaren team van professionals kunnen wij vaak al binnen enkele weken aan de slag met een nieuw project. Het is ook een beetje afhankelijk van de levertijd van de materialen of benodigde vergunningen.

Als aannemersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in totaalrenovaties van zowel woningen, appartementen, winkels en kantoorpanden. Maar ook voor de verbouwing van jouw keuken, badkamer of renovatie van jouw dak of kozijnen mag je ons bellen voor advies. Wij denken graag vrijblijvend mee in jouw situatie en bieden een scherpe offerte.

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in totaalrenovaties en hebben wij hier veel kennis en expertise in opgebouwd.