• VCA-certificatie
  • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
  • Klanten geven ons een 9.5

Aannemer Doetinchem

Vanuit Doetinchem werken wij aan projecten in voornamelijk Gelderland. Heb je een project of opdracht die je wilt bespreken? Neem contact met ons op.

Aannemer Doetinchem

Vanuit Doetinchem werken wij aan projecten in voornamelijk Gelderland. Heb je een project of opdracht die je wilt bespreken? Neem contact met ons op.

Werkgebied Gelderland

Ben je opzoek naar een VCA gecertificeerd aannemersbedrijf in regio Gelderland? Kies voor jouw totaalrenovatie voor één partij, snelle communicatie, overzichtelijk en van advies tot realisatie één contactpersoon. Zo laat je jouw woning, winkel of kantoor met een gerust hart renoveren of verbouwen. Plecom heeft 25+ jaar ervaring als aannemer, voornamelijk in de regio Den Haag. Wij kiezen voor iedere opdracht de meest duurzame materialen en maatwerk is voor ons de standaard. Wij hebben vakkundige professionals voor iedere onderdeel van de verbouwing. Van het uitwerken van jouw ideeën, verbouwen, plaatsen en monteren, installeren, stucen, schilderen en afwerken. Plecom neemt jou totaalrenovatie uit handen. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven.

Projecten en referenties

Wij werken dagelijks aan diverse opdrachten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Plecom werkt onder andere als nieuwbouw aannemer maar ook kun je ons inschakelen voor de meest uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden in- en om uw huis of bedrijf. Wil je een goede, betrokken en betaalbare aannemer vinden voor al jouw bouw- en renovatiewerken? Bekijk dan eens onze recente projecten, zodat je een beeld krijgt van waarbij we ook jou kunnen helpen.

Recente projecten

Van advies tot realisatie

Bel ons voor een kennismaking
We plannen een adviesgesprek, hierin bespreken we jouw wensen en eisen. We inventariseren wat er precies gedaan moet worden en maken een inschatting van de kosten en benodigde materialen. We houden hierbij rekening met vergunningen en regelgeving.

Opstellen van een plan van aanpak
Op basis van het adviesgesprek stellen we een plan van aanpak op. Hierin beschrijven we hoe we de werkzaamheden gaan uitvoeren. We houden rekening met de technische eisen, budget en de planning.

Realisatie en oplevering
Als het plan van aanpak is goedgekeurd, starten we met de uitvoering van de werkzaamheden. We gaan aan de slag en zorgen voor een professionele uitvoering. Tijdens het proces plannen we regelmatig overleg met jou als opdrachtgever voor een goede afstemming.

Werkgebied Gelderland
Betrokken & vakkundig
VCA-certificatie
Totaalrenovatie