• VCA-certificatie
 • Aannemersbedrijf voor totaalrenovatie
 • Klanten geven ons een 9.5

Uitbouwen aan de achterkant van jouw woning?

Ben je op zoek naar meer ruimte in jouw woning? Een uitbouw aan de achterkant van jouw woning kan de oplossing zijn. Wij hebben als aannemersbedrijf 25+ jaar ervaring in het realiseren van een aanbouw. Met een werkgebied in Gelderland en gespecialiseerd in het uitvoeren en uitbouwen van jouw woonkamer, staan wij voor je klaar. Wij helpen je graag met een uitbouw aan de achterzijde van jouw woning. Van vrijblijvend adviesgesprek op locatie en offerte, tot ontwerp, oplevering en afwerking van jouw uitbouw.

Waarom een uitbouw aan de achterkant?

Er zijn verschillende redenen voor het laten plaatsen van een uitbouw aan de achterkant van jouw woning. De meest voorkomende redenen is het creëren van extra ruimte door het vergroten van de keuken of woonkamer. Maar ook een uitbouw voor het toevoegen van een extra kamer zoals een werkkamer, speelkamer of slaapkamer of een bijkeuken kan gerealiseerd worden. Met een uitbouw aan de achterkant van jouw woning krijg je niet alleen meer leefruimte, maar ook meer daglicht en een betere verbinding met de tuin.

Alles wordt mooier met een uitbouw

“De uitbouw geeft niet alleen meer woonruimte maar geeft ook een hele andere comfort aan onze woonkamer. Wat een ruimte en licht hebben we nu. De verbouwing verliep vlekkeloos en was binnen 5-6 weken helemaal gerealiseerd”

Michele Mirra
Michele Mirra
9 April 2024
Very good experience, they have renovated my apartment quickly and efficiently. The final result was a really nice project!
Reshma Pandohi
Reshma Pandohi
31 Maart 2024
Plecom heeft goed werk gedaan bij ons met plaatsing van een aanbouw, open haard en verbouwing van een tuinhuis. Zij werken netjes en is voortdurend goed overleg. Aan te raden!
Astrid Lakhai
Astrid Lakhai
1 Januari 2024
Aannemersbedijf Plecom heeft fantastisch werk afgeleverd bij de renovatie van mijn appartement. Het appartement werd superstrak gestukt , geverfd , afgetimmerd , elektra aangepast en spotjes geplaatst. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen bij iedereen met renovatie verbouwing plannen.
Savannah Sital
Savannah Sital
29 December 2023
Plecom VoF aannemersbedrijf Ik heb dit bedrijf aangenomen bij verbouwing aan ons huis . Zij hebben 2 badkamers en toiletten volledig gestript en verbouwd . Vloerverwarming door het heel huis geplaatst , getegeld en woonkamer gesplitst met een prachtig open keuken . Op het zolder is een dakkapel geplaatst waardoor het slaap ruimte groter oogt en deze netjes afgewerkt . Wij zijn heel tevreden met hun vakkundig werkwijze , zijn meedenkt en gaan ook professioneel te werk . Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan te raden.
Arun Pirthising
Arun Pirthising
19 December 2023
Vriendelijk, netjes, beleefd, denkt mee en komt afspraken na. Absolute aanrader!
Mateusz Majak
Mateusz Majak
19 December 2023
Enorm goede ervaring met Plecom totaal renovatie aannemers. Ik heb mijn hele huis laten verbouwen en er is vakwerk geleverd. Van isoleren het zolder, dakkapel plaatsen tot het verbouwen van een badkamer toilet en keuken. En het leggen en restaureren van een parketvloer. Alles ging netjes en werd met je meegedacht en de communicatie ging gemakkelijk. Echt goede ervaren en zeer aardige vakmensen!
Dirkje Jansen
Dirkje Jansen
14 December 2023
Wij zijn al jaren heel blij met de diensten van Plecom. Ze adviseren, zijn snel aanwezig als dat nodig is, en netjes en nauwkeurig in allerlei aannemerstaken. Ze hebben onze buitengevel volledig gestuct met structuur pleister, een lekkage aan het dak gerepareerd en een mooi badkamer meubel geplaatst. We bellen Plecom eigenlijk altijd als er iets. Super service, goede kwaliteit, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteit verhouding. super service goede kwaliteit en komt zijn afspraken na. Hele positieve ervaring. Aanrader!
Frank Kooijman
Frank Kooijman
13 December 2023
Prima ervaringen met de mensen van Plecom. In ons 19e eeuwse huis is het stucwerk (ook sierwerk), de verwarmingsinstallatie, het binnenschilderwerk en de elektra en veel houtwerk gerenoveerd en verbeterd. Nu enkele jaren na de werkzaamheden is alles nog steeds naar wens.

Onze aanpak

Als aannemer met een werkgebied in de regio Gelderland weten wij dat een uitbouw als een grote verbouwing kan aanvoelen voor veel mensen. Daarom begeleiden wij jou graag tijdens het gehele proces, van de eerste schetsen tot aan de oplevering. Ons bouwteam zorgt ervoor dat jouw uitbouw volledig naar jouw wensen en behoeften wordt uitgevoerd, binnen jouw budget en planning.

In 3 stappen een nieuwe uitbouw

Kennismaking en intake gesprek:
Tijdens een vrijblijvend kennismaking bespreken we jouw wensen, ideeën en budget. Op basis hiervan stellen wij een plan van aanpak en offerte op.

Ontwerpfase:
Aan de hand van jouw wensen en de mogelijkheden van jouw woning maken wij een ontwerp voor de uitbouw. Materialen, elektra, leidingen, vloeren, wanden en afwerking, wij nemen alles uit handen. Hierbij houden wij rekening met de bouwvoorschriften en vergunningen.

Start van de bouw:
Als het ontwerp akkoord is, gaan we van start met de bouw. We zorgen ervoor dat alles volgens planning en binnen het afgesproken budget verloopt. Wij zorgen ervoor dat jouw uitbouw tot in de puntjes wordt afgewerkt en netjes wordt opgeleverd.

Voordelen van onze aanpak

Door te kiezen voor onze aanpak geniet je van een aantal voordelen:

 • Een totaaloplossing:
  Wij verzorgen het gehele traject, van ontwerp tot oplevering.
 • Transparantie:
  Wij werken met duidelijke planning en vooraf afgestemd budget, dus geen verrassingen achteraf.
 • Ervaren bouwteam:
  Ons bouwteam bestaat uit ervaren vakmensen die met oog voor detail jouw uitbouw realiseren.
 • Kwaliteit en garantie:
  Wij werken met hoogwaardige materialen en leveranciers voor gegarandeerd uitstekende kwaliteit.

Offerte aanvragen

Wil je middels een uitbouw meer ruimte en comfort laten realiseren? Vraag een vrijblijvende kennismaking en offerte aan voor een uitbouw aan de achterkant van jouw woning. Wij voorzien je graag van advies en een prijsopgave op maat.

Offerte aanvragen